• Fri fragt over 1.500,-
  • Levering i hele landet
  • 14 dages fuld returret
0
 
Din kurv Luk
Henter din indkøbskurv...
  DKK fra at opnå fri fragt
Total 0,00 DKK
Persondatapolitik og fortrolighed.
Persondata – registrering og behandling.
Når du indtaster dine data vil Studio Balance ApS dermed registrerer dem, du skal derfor informeres om følgende.
Studio Balance ApS er bekendt med persondataforordningen og bestræber sig på at opbevare oplysninger på forsvarlig vis.
Vi indhenter ikke oplysninger om dig fra andre steder.
 
Hvilke kundedata gemmer vi.
Dine data som kunde kan være dels obligatoriske dels valgfri.
Obligatoriske data er: Navn, adresse, postnr., by, land, tfl.nr., og e-mail.
Valgfrie data er: Firma, fax og eventuelt notat du har sendt til os.
Andet gemmer vi ikke.
 
Anvendelse af dine persondata.
Dine kundedata anvendes kun til to ting hos os:
1. Ekspedering af din ordre.
Du skal indtaste dine kundedata, således at vi har mulighed for dels at ekspedere ordrer til dig, dels at kunne komme i kontakt med dig hvis det er nødvendigt for vi kan ekspedere din ordre.
2. Bogføring:
Dine persondata sikre os mulighed for korrekt bogføring og fakturering. Bogføringsloven er retsgrundlag for behandlingen.
Personoplysninger opbevares, så længe der er et eksisterende kundeforhold.
I alle tilfælde opbevares personoplysningerne i overensstemmelse med bogføringslovens § 10 som vi er underlagt, stk. 1, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, som materialet vedrører.
Data vil i den forbindelse være faktura og betalingstransaktion, således at disse er beskyttet mod ødelæggelse, forvanskning eller misbrug.
 
Hvem kan se dine persondata hos os.
Dine kundedata bliver behandlet fortroligt, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Studio balance ApS.
Dine kundedata videregives ikke til tredjemand.
Dine personoplysninger hos os anvendes heller ikke til automatiske afgørelser herunder profilering, jf. Persondataforordningens art 22, stk. 1 og 4.
 
Anmodning om dataindsigt.
Hver kunde har ret til at anmode vores dataansvarlige om indsigt i, berigtigelse og sletning af personoplysninger, eller til at gøre indsigelse mod vores behandling af persondata.
Kunden har ret til dataportabilitet, hvorved efter Persondataforordningens art. 20 forstås, at den registrerede har ret til i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format at modtage personoplysninger om sig selv, som vedkommende har givet til en dataansvarlig, og har ret til at transmittere disse oplysninger til en anden dataansvarlig uden hindring fra den
dataansvarlige, som personoplysningerne er blevet givet til.
Som kunde har du ret til at trække dit samtykke til behandling af personoplysninger tilbage.
Klager over behandlingen af personoplysninger kan indgives til Datatilsynet.
 
Dit ansvar som kunde hos os.
Det er dit ansvar, at dine personlige data til enhver tid er korrekte, og du kan altid selv ændre dine personlige data i vores webshop. Det kan også ske enten ved en bestilling eller ved henvendelse til Studio Balance ApS pr. email eller pr. telefon.
 
Betaling over Internet.
Når du ved køb på studiobalance.dk betaler med betalingskort, bliver data krypteret under transmissionen på Internettet.
Kreditkortoplysninger formidles via Studio Balance ApS til NETS på en sikker og krypteret SSL forbindelse. Sælger har dermed ikke adgang til dine betalingskortoplysninger.
Studio Balance ApS har en indløsningsaftale med NETS, hvilket indebærer, at vi opfylder meget høje krav til sikkerheden på studiobalance.dk, og for at tilvejebringe en maksimal sikkerhed af dine betalingskortoplysninger, gemmer vi ikke disse oplysninger. Vi beholder udelukkende en kvittering fra NETS, som gør, at vi kan trække det beløb, som du har accepteret.
 
I den forbindelse gør vi opmærksom på, at betalingstransaktionen ikke gennemføres endeligt, førend den købte vare er afsendt fra vores lager.